Nytt

De siste månedene har det strømmet inn med migranter og flyktninger av alle slag i Sverige. Tallene og grafene fra Migrationsverket kan få enhver til å bli svimmel. I et Facebook-innlegg sier økonomen Tino Sanandaji at svenskene kommer å bli minorietet i eget land i løpet av 10-15 år hvis innvandringen fortsetter i samme tempo. Dette blir benektet av asylrettsjurist Viktor Banke som blir intervjuet av Karl Anders Lindahl i Nyheter24. Han trekker hudfarge inn i debatten. Best slik for da blir det rasistisk å åpne nebbet hvis man har motforestillinger om åpne landegrenser.

«Tanken om ett så kallat «folkutbyte», att politiker sakta håller på att ersätta vita svenskar med icke vita utlänningar, är inget nytt. Konspiratoriska och rasistiska bloggar, rent nazistiska organisationer och foliehattar pratar gärna om att den vita rasen snart är i minoritet.»

Viktor Banke, som ikke bare lever av asylsøkere, viser seg å være litt av en aktivist også. Det er forunderlig at så mange svensker fremdeles ikke ser hva som foregår.

asylsökande

Hu hei hvor det går!

Syrere er som forventet den største gruppen, men de utgjør kun 35% av totalen. Vi ser også at økningen av syrere fra ifjor kun er på 13%. Det er aghanere og irakere som øker mest.

asyløkere Sverige

Migrationsverket