Jon Michelet vil åpne grensene slik at migrasjonen kan foregå uten hinder. Migrasjon er kommet for å bli får vi vite i en artikkel i Dagbladet. Jon Michelet er avbildet foran et stort gammelt hus i en stor hage. Med Jon Michelets filosofi bør dørene i huset stå åpne og gjerdene rundt hagen rives. Fremmedkulturelle migranter i hus og hage må da være helt ålreit.

Vil åpne opp Norges grenser for flyktninger og migranter: – Å stenge grensene fungerer ikke
Det er forfatter Jon Michelets løsning på flyktningkrisa.

—-

– Om hundre år tror jeg vi vil beskrive dette som kaostida. Vi må innse at vi lever i ei tid med stor folkevandring, og at det ikke er så skummelt, farlig og truende som folk skal ha det til, sier forfatter Jon Michelet til Dagbladet.

Dagbladet

ANNONSE
Liker du det du leser? Vipps noen kroner til Document på 13629