Innenriks

Gladmelding fra Tine: Nå kommer Halal-osten. Og ikke nok med det – Tine er først ute i Skandinavia!

Nå har osten vært igjennom en grundig sertifiseringsprosess i samarbeid med Tayyibat Halal Sertifiserings Organisasjon. Resultatet er at Norbo blir den første halal-sertifiserte hvitosten i Skandinavia.

Tine misbruker jøder, adventister og vegetarianere i lanseringen av halal-osten.

– Halal-sertifiseringen innebærer at muslimer, vegetarianere og jøder nå får en ost, som garantert er i tråd med disse gruppenes religiøse overbevisning og levesett, sier konserndirektør i TINE, Hege Holter Brekke.

Tine mangler noe kunnskap. Det er forskjell på kosher og halal. Dessuten er det kun muslimer som etterspør halal-mat! Kan Tine vise til en eneste forespørsel fra jøder, vegetarianere eller adventister med ønske om halal-sertifisert mat?

 

Les også

-
-
-
-
-
-
-