Den Islamske menneskerettskommisjonen, IHRC, har i et utslag av ytterste dårlig takt og tone kåret Charlie Hebdo-redaksjonen til årets islamofober. Massakren 7. januar har ikke gjort noe inntrykk. Charlie Hebdo får skylden for at Europa behandler muslimer som jøder på 30-tallet.

charlie.hebdo.charbonnier.stephane

foto: Stephane Charbonnier, redaktøren for Charlie Hebdo, like etter brannattentatet mot redaksjonen.

The annual ‘award’ was given by Islamic Human Rights Commission (IHRC), a British group that claims to campaign against terrorism.
According to the Muslim website 5Pillars the award was given to Charlie Hebdo because of its “continual stoking of Islamophobic sentiment by caricaturing Muslims as terrorists and ridiculing their beliefs.”
It continued: “Charlie Hebdo’s repeated mocking of Muslims is part of a culture of hate that is intended to marginalise, further alienate and further endanger a community that has effectively been ‘otherised’ in much the same way that Jews were in Nazi Germany.”

Av opplagte grunner er ikke redaksjonen i stand til å motta prisen. Den ble drept av de som hadde en mer håndfast måte å vise sin avsky på enn pris. Ironien i kåringen ser ut til å ha gått kommisjonen hus forbi. Ironi er ikke islamisters sterke side.

Men Charlie Hebdo nådde ikke helt opp. Det er en islamofob som over dem: Den britiske innenriksminister Theresa May.

She is accused of being the “driving force behind the introduction of yet more repressive legislation targeting the Muslim community”. The IHRC is specifically unhappy with the Counter Terrorism and Security Act, which requires professionals like teachers to report potential terrorists to the authorities.

I en egen britisk avdeling fikk Maajid Nawaz fra Quilliam-stiftelsen prisen.

The UK winner this year was Maajid Nawaz, co-founder of the anti-extremism think tank Quilliam. He takes the crown from the former Editor of Breitbart London, Raheem Kassam, maintaining the tradition of giving the award to a British Muslim whose activities are not deemed acceptable to the IHRC.

IHRCs politiske fortegn er således klare: Alle som er kritiske til islamisering nedgjøres, og de som er mot europeiske og vestlige, løftes frem.

A ‘positive award’ was given to Abdel-Rahmène Azzouzi who resigned as a City Councillor in Angers, France because of the Islamophobia of the country. In the media Azzouzi claiming France was “sitting on a powder keg” because of its treatment of Muslims after the Charlie Hebdo attack.

Ellers fikk også filmen American sniper og Fox News på pukkelen for å fremme antimuslimske holdninger.

 

 

Murdered Charlie Hebdo Staff Named ‘International Islamophobe Of The Year’ – Breitbart