Nytt

Dansk politi pågrep fredag den yngre broren til Omar Abel Hamid el-Hussein, mannen som drepte filminstruktør Finn Nørgaard og Dan Uzan lørdag 14. februar.

Han ser siktet for medvirkning, i likhet med to andre som fortsatt sitter inne. Dermed ryker forestillingen om at angriperen var en enslig ulv. Han har hatt medhjelpere og ikke minst sympatisører. Flere hundre deltok i begravelsen av ham.

I forvejen har politiet anholdt og sigtet to mænd for at hjælpe Omar Abdel Hamid El-Hussein med at skaffe et våben af vejen og give ham et tilflugtssted i forbindelse med terrorangrebet i København, som ramte Krudttønden på Østerbro og den jødiske synagoge på Krystalgade i Indre By.

Ifølge DR Nyheders oplysninger mistænkes broren for en lignende rolle som de to andre fængslede.

 

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2015/02/27/115517.htm