Nytt

IS hyller Omar Abdel Hamid el-Hussein i sitt elektroniske blad, Dabiq. De roser ham for å ha valgt islam, ikke Danmark, skriver Berlingske.

 

»Det var afvisningen af nationalisme, der drev Abu Ramadan al-Muhajir (Omar Abdel Hamid El-Hussein – må Allah acceptere ham) til – trods sin danske fødsel og opvækst – at angribe danske jøder og danskere, der håner budbringeren, indtil han opnåede martyrium i Danmark efter at have sværget troskab til kalifatet fra Danmark,« står der i magasinet.

..

»Danskernes beskidte blod blev spildt af hans velsignede hænder, hvorved han sikrede sig selv en plads i paradis, Insha’Allah (om gud vil, red.),« skriver terrorgruppen videre i magasinet.

I magasinet omtales attentatet som »modigt og uselvisk«. Og terrorgruppen lægger ikke skjul på, at angrebet skal ses som en hævn for Muhammed-tegningerne, der blev bragt i Jyllands-Posten i 2005, og Danmarks deltagelse i koalitionen, der angriber IS i Irak og Syrien.

Danmark omtales som »en hedensk nation, der har fornærmet budbringeren«, og som »er medlem af korsfarer-koalitionen mod Islamisk Stat«.

 

Omar el-Hussein er bare én i rekken av rettferdige martyrer som valgte islam fremfor nasjonalisme. Alt som er noe annet enn IS’ ekstreme fortolkning, har valgt forkjært og kalles nasjonalister. Det frikjenner dem for all skyld som måtte hefte ved å drepe sivile.
screendump-fra-islamisk-stats-officielle-magasin-dabiq-1