Nytt

 Mannen som angrep synagogen i København natt til søndag kom seg inn på vaktene ved å spille full. Han sjanglet og lot også som han kastet opp, slik kom han helt inn på vaktene, skriver Politiken.

 

Den 22-årige slingrede ved halvettiden som en fuld mand hen ad den smalle Krystalgade, hvor synagogen ligger.
På den måde kom han helt tæt på den unge jøde og de to betjente, hvorefter han trak sin pistol, dræbte den unge mand og sårede de to betjente. De fik skudt mod Omar Abdel Hamid El-Hussein, men uden at stoppe ham.
Ifølge politiet var der andre betjente i området omkring synagogen, men det lykkedes Omar Abdel Hamid El-Hussein at flygte fra bymidten ud mod søerne, hvor han blandt andet blev set tæt på Gyldenløvesgade, hvor politiet senere ledte efter spor, oplyser vidner til Politiken.

http://politiken.dk/indland/ECE2548175/gerningsmand-snoed-politiet-ved-at-spille-fuld-foran-synagoge/