Nytt

Folk flytter fra Vivalla i svenske Örebro på grunn av frykt. IS-sympatisører gjør livet surt for andre folk.

Hva er mer naturlig enn å dra i gang en kampanje som støtter opp om Sveriges innvandringspolitikk?

Personalen på barnakuten i Örebro tröttnade på hur debatten om invandring sett ut och ville göra ett eget inlägg. Deras manifestation har fått stor spridning på sociala medier.

—-

– Jag diskuterade det med en utlandsfödd kollega när jag var på väg till intensivvården för att ronda och frågade hur hon upplevde situationen. Hon uttryckte olust mot att det är ett hårdnande klimat mot invandrare i Sverige. Då kände jag att nu var måttet rågat, nu måste vi sätta ner foten.

—-

Manifestationen består att två foton. Det ena innehåller alla läkare på barnakuten på USÖ som var i tjänst den dagen, totalt 21 personer. På den andra bilden saknas de som har utländskt påbrå och kvar är bara 14 personer. De håller upp papper med texten «Utan invandring stannar barnakuten».

Positiv forsterkning burde være ferdig utprøvd som metode i Sverige.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/tvarsnytt/deras-manifestation-gor-succe-pa-facebook