Innenriks

Det er stiftet et Pegida Norge, og første demonstrasjon går av stabelen allerede mandag 12. januar kl 18.30 i Borggården til Oslo Rådhus.

På gruppens facebookside kan man lese:

 

FØRSTE PEGIDA-MARSJ I OSLO – MANDAG 12. JANUAR KL 18.30

«PEGIDA er en protestbevegelse som på humanistisk grunnlag demonstrerer mot muslimsk innvandring og påvirkningen fra islam.

Begynte i Dresden i Tyskland i oktober i fjor, og de har hatt markeringer hver mandag siden det. En viktig del av PEGIDA er kritikken av media og politikere; de politisk korrekte.»

Vi samler oss i BORGGÅRDEN på baksiden av Rådhuset, går rundt Nationalteateret og Nationalgalleriet, ned til Domkirken og videre ned og rundt Operaen, og så Karl Johan tilbake til Borggården; totalt fire km.
Ta gjerne med et flagg, OG DEL FOR ALL DEL DETTE MED SÅ MANGE SOM MULIG.

Flere spørsmål melder seg: Vil deres politiske motstandere som ARS og andre godta at de får vise se gi gatene? Retorisk vil fordømmelsen komme, men tør de forsøke å stanse dem fysisk? Mediene vil ha et ansvar her.
 
Ansvar har også folkene bak siden. De må sørge for at det ikke sniker seg inn folk med en mer ekstrem agenda. Det må rett og slett disiplineres, hvis man skal lykkes å bevare renommeet. Et feilskjær og vanlige folk vil holde seg unna.