Nytt

Hamar Arbeiderblad har skrevet mye om tyverier fra anleggsvirksomheten på nye E6 langs Mjøsa. Nå ser det ut til at relativt omfattende tyverier er så vanlig at det kun gjøres plass til små notiser når de inntreffer.

Natt til mandag forsvant ikke mindre en 40 kostbare arbeidslamper som var påmontert anleggsmaskiner. En del diesel forsvant også ut av tankene til maskinene.

I løpet av natta har frekke tyver slått til på E6-anlegget langs Mjøsa. De har stjålet mellom 30 og 40 arbeidslamper som var montert på anleggsmaskinene på stedet. I tillegg er det stjålet en del diesel.
– Lampene var montert på anleggsmaskinene. Om de var skrudd fast eller bare satt på ved en enklere mekanisme vet vi ikke ennå, men tyvene har i hvert fall tatt seg tid til å gå over en rekke maskiner før de har stukket av. Dette er solide lamper så det er nok stjålet lamper for store verdier, forteller operasjonsleder hos politiet, Bård Einar Hoft til h-a.no.
– See more at: http://h-a.no/nyheter/40-arbeidslamper-stjaalet-i-natt#sthash.2wgscMVd.dpuf