Gjesteskribent

I den nord-Engelske byen Rotherham har muslimske menn i hovedsak fra Pakistan drevet med brutaliserte overgrep av minimum 1400 jenter over en tidsperiode på 16 år.  Slike storskala overgrep og som er nærmest industrielt organisert har også foregått i en rekke andre Engelske byer.

Den største skandalen er likevel at det har foregått under offentlig viten. Grunner nevnt  til hvorfor det ikke har blitt varslet før var politisk korrekthet og redsel for å kalt for rasister. Disse grunnene er selvfølgelig bare toppen på det ideologiske isfjellet som heter multikultur.

Når en slik forferdelig sak har kunnet foregå er det fordi kommuneledere, politikere og politi i sin omfavnelse av multikulturell ideologi og påfølgende politisk korrekthet, har unngått å kritisere overgriperne.

I den multikulturelle virkeligheten der ”alle kulturer er like”, kan ikke kulturen  være formgiveren til disse pedofile pakistanske muslimske mennene. I den multikulturelle virkeligheten er alle menn, kun menn og gjennom deres manndom potensielle overgripere. Logikken til multikultur må overse at det kan være kulturelle/religiøse føringer som gjør at muslimske individer samler seg i gjenger over hele England for å  voldta og brutalisere hvite jenter ned i 11 års alderen. Som tvinger barn ved trusler, ved å dynke dem med bensin slik at de godtar organisert gjengvoldtekt utført av voksne etablerte menn.

Dermed blir unnvikelsen av varsling direkte knyttet til at det ville synliggjort elefanten i det store vestlige rommet. Dette er en elefant som står bak ideologien til hodekapperne ISIS eller jødeutryddingsideologien til Hamas. I Norge derimot står den blant annet for segregeringen av menn og kvinner i norske moskeer eller innenfor industrien, blant annet at all kyllingen til Nortura (prior) er halalslaktet eller halalproduktene til Gilde. Et fellesbegrep for det hele er Kultur, kultur, kultur, og kulturen som rammer inn det ovennevnte går under navnet islam.

Multikultur fører til at overgrep mot de mest forsvarsløse kan foregå uten storstilt forferdelse eller handling over tiår og fortsetter til og med i dag. De samme (multikulturelle og ideologiske) føringene gjør at BBC når de dekket saken i dag presenterer den følelsesløst samtidig som de behendig unngår å fokusere på detaljer om hvem gruppen er, hva som kan ligge som årsak til hva disse muslimske mennene gjør, og hvorfor det kan foregå i så stor skala. De diskuterer heller ikke i dybden hva som kan være grunnlag for at store samfunnssystem, som kommuner, politi, etc., legger lokk på saken. Det blir i en slik kontekst for lettvint å skylde på politisk korrekthet, fordi, politisk korrekthet forholder seg til ideologien den er politisk korrekt ovenfor.

Norge er som alle vet også omkranset av den totalitære vestlige ideologien ved navn multikultur. Dette synliggjøres blant annet i Dagbladet, og VG, og som er de eneste nettavisene som pr. i dag har giddet å dekke saken. De skriver om saken uten å nevne et kvidder om hvilken gruppe som står bak de brutale gjengvoldtektene av 1400 jenter, eller hva slags ideologier som ligger til grunn for at slikt kan skje med full viten fra ansatte og sjefer i engelske kommuner og stat. En skulle tro at norske medier etter å ha skreket seg hese i ukevis om skjebnen til barn i Gaza, ville ha litt medfølelse for forsvarløse brutaliserte småjenter i England. For å bruke det som har blitt en klisjé i bloggverdenen når de refererer til den multikulturelle virkeligheten; Kan dere tenke dere hvilken avisdekning det hadde vært hvis det var katolske prester som var overgriperne eller israelske menn i Gaza!!!!!!!!

Disse stakkars jentene blir først utsatt for særdeles brutale  gjengovergrep av godt voksne muslimske menn, og deretter utsatt for et nesten større overgrep av samfunnet som skal forsvare dem. Når mediene dekker saken blir de atter en gang utsatt for overgrep, av statskanalen BBC, og i Norge av Dagbladet og VG. Alt under den ideologiske kappen «multikultur». Et anonymt offer sa til BBC radio: – De sier «we are sorry», men de er ikke «sorry», de er «sorry» for at de ble avslørt. Spørsmålet en kan stille seg er hva slags ideologi multikultur er når den kan få myndighetene til å lukke øynene for slike handlinger. Og når sannheten endelig kommer på bordet kvier mediene seg for å gå i dybden.

P.S. Nå har jeg ikke sett NRK sin dekning av saken, men regner med at den detter innenfor samme kategori som Dagbladet og VG.

 

 

Rolf Scott, sosialantropolog.

 

Her er BBC sin dekning av historien: https://www.youtube.com/watch?v=2WjE67vEU24#t=68

 

Her er Dagbladet sin dekning av overgrepene.

http://www.dagbladet.no/2014/08/27/nyheter/utenriks/england/34984430/

 

Her er VG sin dekning av overgrepene.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/sjokkrapport-minst-1400-barn-utsatt-for-overgrep-i-en-engelsk-by/a/23282228/

 

Her er Daily Mail sin dekning av saken.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2734694/It-hard-appalling-nature-abuse-child-victims-suffered-1-400-children-sexually-exploited-just-one-town-16-year-period-report-reveals.html

 

Her er Breitbart London sin dekning av saken.

http://www.breitbart.com/Breitbart-London/2014/08/27/Rotherham-1400-kids-groomed-drugged-and-raped-by-multicultural-sensitivity

 

Red: NRKs dekning, tirsdag 23.43: http://www.nrk.no/verden/1400-barn-misbrukt-i-engelsk-by-1.11900138

og onsdag ca 1300: http://www.nrk.no/verden/krav-om-at-flere-gar-av-i-england-1.11900765