Nytt

NRKs dekning av Gaza-krigen vil bli behandlet i Kringkastingsrådet 28. august.

Over 2000 klager på mediedekninga av Gazakrigen.

-Gazadekninga får etterspel, seier Kokkvold. -Vi skal drøfte Gazakrigen. Det ville vere heilt meiningslaust om ikkje Kringkastingsrådet tar opp NRK si dekning av krigen i Gaza, seier Per Edgar Kokkvold som vil ta opp saka i Kringkastingsrådet den 28. august.

Som leiar av rådet kjenner Kokkvold seg forplikta til å gå gjennom dei mange klagene han og NRK-leiinga har motteke på statskanalen si dekning.

-Det er nok ingen konfliktar i verda som skapar meir kjensler og bitterhet i det norske folket, enn krigen i Midtausten, seier han.

Dette skriver avisen Norge i dag på sin forside 8. august.

De som har reagert på den skjeve mediedekningen, bør benytte anledningen til å delta på støttemarkeringer for Israel utenfor Stortinget søndag 10. august, klokken 13:30. Anledningen byr seg i Trondheim (Cicignons Plass), lørdag 16. august klokken 13:00.