Nytt

1-Choudhary KBH 02.08.2014, II 028

Jeg manglede ham i mit arkiv, ellers var jeg ikke taget forbi Charlottenborg, for han sagde det jeg har hørt ham sige i snart ti år. Jeg er helt enig med Pat Condell (A knighthood for Andy Choudary), han er ‘the real thing’. Det er koranen, vi hører tale. Derfor er jeg også helt uenig med alle dem, der efter hans optræden i Deadline sagde noget i retning af «hvordan kan man lade sådan en ekstremist optræde i TV?» (Se analysen “Lad os nu tale om islam,” sagde Martin Krasnik.)

Som jeg sad der i Kongens Nytorvs ældste hus, kunne jeg ikke lade være med at tænke på alle dem, der er kommet her, fra Marie Grubbe til Lundstrøm, Palle Nielsen og Svend Wiig Hansen – Charlottenborg blev Kunstakademi allerede i 1701, og nu denne nazi til et postmoderne satirearrangement. Vidste han, han medvirkede i satire, er han bare glad for hvilken ølkasse at stå på som helst?

Choudhary er en langt bedre pædagog når det kommer til islam end nogen europæisk islamolog. Inger Støjberg skulle tage timer hos ham, så hun kunne lære sig lidt om – ikke muslimer, men om islam. Han illustrerer også, hvorfor at jo mindre islamisk en muslim er, desto bedre for alle parter. Der er platte personer, der siger på nettet, at «en god muslim er en død muslim.» Det er helt forkert og typisk for jargonen på nettet.»Opinions are like assholes; everybody has one.» (Dirty Harry, The Dead Pool)

En god muslim er en konverteret muslim, men mindre kan også gøre det: En god muslim er en, der ikke aner hvad der står i koranen. Så fik jeg også¨mødt Andy. At Radio 24-7 afbrød ølsaget for hans skyld, tager mig lidt tid at synke. Jeg tænkte på Andy’s Bar 300 meter borte, men den åbner først kl. 20. click photos for full screen. Lydfil af talen:

1-Choudhary, KBH  02.08.2014, I 011

2-Choudhary, KBH  02.08.2014, I 046 3-Choudhary KBH 02.08.2014, II 0061-Choudhary KBH 02.08.2014, II 024

Les også

-
-
-
-
-
-

Les også