Nytt

Den svenske danseband-dronningen Kikki Danielsson ble redd hatet – ikke fra de høyreorienterte (eller høyreekstreme som man gjerne blir kalt om man er kritisk til formueskatt og/eller innvandring), men hatet fra venstresiden.

Danielsson delte på Twitter en artikkel på Fria Tider som hadde tittelen «Somalier forteller: Derfor voldtar vi nordiske kvinner». Artikkelen var basert på et uforglemmelig intervju advokat og Venstre-politiker Abid Raja gjorde for norske P4 for noen år tilbake. Mennene fra Senegal og Somalia som intervjues er henholdsvis 26, 30 og 35 år gamle, men omtales som guttene i intervjuet. De begynner med å generalisere nordmenn: Nordmenn er helt forferdelige. Så får vi høre litt om kvinnesynet

– Men hør nå, norske jenter klager over at utenlandske gutter gjør ditt og datt, men grunnen til at det skjer mange voldtekter er at norske jenter går nesten helt nakne! Det er som å si « kom her og knull meg», skjønner du?

Danielsson reagerte som kvinne og sunn samfunnsborger spontant på det forkvaklede kvinnesynet som kom fram i intervjuet. Det Kikki Danielsson imidlertid ikke skjønte var at kvinners vé og vel er underordnet venstresidens agenda om å trampe ned ethvert menneske som våger å ytre seg kritisk til den multikulturelle idé. Derfor ble ikke afrikanernes kvinnesyn eller voldtekter mot skandinaviske kvinner tema. Tema ble derimot at Kikki Danielsson hadde spredt og lest artikkelen om voldtektene på den främlingsfientliga sajten Fria Tider. Agendaen ble nå selvfølgelig å idioterklære, rasist- og naziststemple Kikki Danielsson. Vi kjenner mønsteret på hvordan man svimerker og valser over enhver som måtte ytre seg i utakt med dagens noblesse i spørsmål som berører innvandring.

Expressens journalist Johannes Selåker har et intervju med Danielsson torsdag (17.07.), der hun beskriver hatet og fanatismen hun ble møtt med.

– Det var oerhört skrämmande. De skrev att jag var rasist, nazist, och idiot. Jaha. Jag blev rädd. Att det finns så mycket hat. Jag har inte träffat människor som hatar och är fanatiska. Det var det värsta jag varit med om. De är ju livsfarliga

Danielsson reagerte med sunn fornuft og berettiget harme på voldtektene. Men totalitære ideologier kjenner ingen fornuft. Derfor har Danielsson måttet beklage – og det i en språkdrakt multikulturalismen verdig.

– Det är väldigt olyckligt. Jag twittrade mot våldtäkt generellt. Det spelar ingen roll vilken hudfärg du har. Rasist eller nazist är det sista jag är. Det står väl i bibeln att Gud skapade människan som en avbild av sig själv. Då kan ju Gud lika gärna vara svart. Eller en hen. Varför skulle han vara vit?

Det spiller vel ingen rolle hvem som voldtar, hvilket kvinnesyn afrikanske menn har, eller om skandinaviske kvinner fratas tryggheten. Det som spiller noen rolle er om man har lest Fria Tider.