Et slektsdrama på Ellingsrud i utkanten av Oslo, resulterte i at en to år gammel jente ble knivdrept og fire andre havnet på sykehus fredag.

Sjokket over at en toåring er drept, gjør mediene tilbakeholdende.

Først var det snakk om et masseslagsmål. Politiet ble tilkalt av naboer. Da de kom til stedet dumpet de opp i noe mer alvorlig. Hvem som får seg til å drepe en to år gammel jente kan man bare spekulere om. Mediene blir grepet av tvil om hvor mye de vil formidle.

– To av jentas nære slektninger ble alvorlig skadet med kniv i forbindelse med den samme voldsepisoden, opplyste fungerende seksjonsleder Kari-Janne Lid ved voldsavsnittet ved Oslo politidistrikt på en pressekonferanse fredag kveld.

To andre personer ble også skadet, den ene av dem alvorlig. De to personenes status er uavklart, sa Lid.

En 30 år gammel mann er pågrepet og siktet for drapet. Politiet ville fredag ikke si noe om en eventuell relasjon mellom den siktede og den drepte og de skadede.

I tillegg er en 35 år gammel mann mistenkt, men det er ikke avklart om han vil bli siktet. Politiet har bekreftet at de involverte er av utenlandsk opprinnelse.

 

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/–De-var-en-stille-og-rolig-familie-7579436.html#.U3-8Ri9sblk

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.