Det var en italiensk turist i tredveårene som ble drept da en israelsk araber forsøkte å drepe mennesker med bilen i Tel Aviv fredag. Flere ble såret. Det skjer samme dag som to britiske søstre på 15 og 21 år ble drept i skyting mot bilen deres på Vestbredden.

Terroristen ble skutt og drept. På opptaket som er lagt ut på Twitter kan det se ut som om politi sørger for å skyte ham mens han ligger på bakken. De tar ingen sjanser.

– Alle ofrene var turister, står det i en uttalelse fra ambulansetjenesten Magen David Adom fredag kveld.

En 30 år gammel turist fra Italia ble drept, skriver nettavisen Ynet.

Sju andre ble såret i det antatte terrorangrepet fredag kveld på strandpromenaden i den israelske storbyen, skriver Jerusalem Post.

Ifølge avisen er alle de sårede britiske og italienske turister.

Andre medier, blant dem Haaretz , oppgir at fem personer ble såret. Det dreier seg om en 74 år gammel mann, en 39 år gammel man og en 17 år gammel jente som alle ble sendt til sykehus med moderate skader, ifølge Haaretz. De to øvrige, en 50 år gammel mann og en 70 år gammel kvinne, ble sendt til sykehus med lettere skader. (NTB)

Når sivile rammes i Tel Aviv er det en eskalering som regjeringen kommer til å svare på. Netanyahu varslet at reserver vil bli innkalt.

Hvis Hamas nå skyter raketter vil krigen raskt kunne være en realitet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.