Gjesteskribent

Flere bør undskylde for deres handlinger under Muhammedkrisen, mener Naser Khader, og det har han fandme ret i. Men det kommer ikke til at ske med de to hovedskurke – Politikens chefredaktion og Uffe Ellemann-Jensen, den måske mest hovne dansker siden Corfitz Ulfeldt.

Hvad Politiken angår, er avisen udenfor pædagogisk rækkevidde i denne sag, som den tabte – og nu taber igen – af frygt for at tabe endnu mere ansigt, end den allerede har gjort. Lars Erslev Andersens patetisk-servile anmeldelse, som end ikke nævner den avis, han skriver for, med et ord, taler for dig selv. Det er intellektuel afmægtighed i rendyrket form.

Erslev Andersen hævder bl.a., at Akkaris bog ikke bringer noget nyt til torvs. Sekunder senere var tidligere PET-chef ude at sige, at PET ikke kendte til imamernes dobbeltspil.

Hallo, Andersen, det var tydeligvis ikke alle, ikke engang landets efterretningstjeneste, der kendte de mest elementære kendsgerninger, hvilket naturligvis skuffer. Men hvis du, alvidende Andersen, sad inde med de oplysninger dengang, så skulle du nok have taget telefonen og ringet til PET. Gjorde du det?

Næ, du lader i stedet som om, konflikten, også den mellem Politiken og JP i denne strid, er pist væk.

Det er damage control, er det. Snedigt. Men ikke mere snedigt, at enhver med instinkterne i orden kan mærke det helt ind i rygsøjlen.

I trods gik jeg ned i boghandlen og fyrede 300 kr. af på Ahmed Akkaris afsked med islamismen, og jeg glæder mig til at læse hans beretning fortalt til BT-journalisten Martin Kjær Jensen, der også fortjener en cadeau for at rubbe neglene og medvirke til lidt god, gammeldags OBS! – oplysning til borgerne og samfundet.

Dvs. om det samfund af islamister – på rundt regnet 5.000 islamister – under det borgerlige samfund, der arbejder med næb og klør på at undergrave og ødelægge Danmark, som vi kender hende.

Det er kampen mod disse revolutionære kræfter, kampen nu gælder. Og det kan kun gå for langsomt med at undersøge Akkaris anklager mod de muslimske friskoler, der lukrerer på det danske samfunds tolerance og tillid og fører befolkningen bag lyset.

Er det rigtigt, sådan som JP’s anmeldelse lader forstå, at muslimske friskoler systematisk snyder og bedrager myndighederne?

Svar udbedes.

Kan I høre mig, Danmarks Radio, TV 2, hele public service, vis os, hvad I kan! Tør I gå Akkaris anklager efter i sømmene? Har I noget at have jeres public service i?

Og myndighederne. Har I hørt om kontrol med disse friskoler? Hvis Akkari har ret i sin beskrivelse af de friskoler, han kender til, så er det frem med kikkerten og forstørrelsesglasset.

Lad os se.

Imens skal jeg læse Akkari.

Vi høres ved.

 

Opprinnelig i Jyllands-Posten den 9. april 2014.