Nytt

Europa-debatten onsdag kveld mellom Nigel Farage og Nick Clegg ble overlegent vunnet av Ukip-lederen. I den første omgangen i forrige uke glapp det litt for ham med å holde seg i skinnet. Denne gangen var det Nick Clegg som mistet besinnelsen og kom med kommentarer som dette: «I wouldn’t be surprised if Nigel Farage soon tells us that the moon landing was a fake, that Barack Obama is not American, that Elvis is not dead.»

Høydepunkter 

Ifølge YouGov målingen vant Nigel Farage med 68% av stemmene.

‘I want the EU to end, but I want it to  end democratically. If it doesn’t end democratically, I’m afraid it will end very unpleasantly’ Ukip leader Nigel Farage

BkPUbWeCEAEhKgt

The Telegraph – Farage vant

The Guardian – 69% mener at Nigel Farage var best

Daily Mail – Clegg ble fullstendig overkjørt av Farage

The Independent – Cleggs aggressive strategi slo feil

article-2595391-1CC5B1EC00000578-956_634x421

BBC

De virkelige taperne var igjen de fraværende – David Cameron og Ed Miliband. Nigel Farage har med disse to debattene virkelig fått etablert Ukip som et seriøst parti. De kan bli vanskelige å slå i det kommende EU-valget.
http://www.bbc.co.uk/i/b0401ht2/