Nytt

Torsdag kveld ble en kvinne overfalt bakfra, holdt for øynene og forsøkt kvalt. Hendelsen fant sted i det vel ansette strøket Ullevål hageby. Oslos bedre strøk går ikke klar av ranene som preger byen.

Politiet leter etter to gjerningsmenn etter at en kvinne ble brutalt ranet i Ullevål Hageby torsdag kveld.

—-

To gjerningspersoner stakk av med mobilen til kvinnen etter et brutalt ran hvor hun ble holdt for øynene bakfra og forsøkt kvalt.

—-

Offeret skal ikke være skadet, men preget av hendelsen. Det er vel mest sannsynlig snakk om fysisk skade. Det er vel ikke gitt at folk som har kjent på dødsangsten umiddelbart beveger seg alene i mørket.

– Hun er ikke skadet, men hun er naturligvis preget av hendelsen.

Søket etter de to gjerningspersonene er nå trappet ned, men politiet har fått et godt signalement av de to.

En av dem skal være mørkhåret, lys i huden og cirka 180 centimeter høy. Han skal ha vært iført grønt treningstøy med striper. Den andre gjerningspersonen skal ifølge offeret ha vært cirka 175 centimeter høy og iført en lys jakke og mørke bukser.

Begge mennene er trolig mellom 20 og 30 år, og muligens østeuropeere, ifølge kriminalvakta.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10127618