Nytt

 

Younes Boutaliss er etterlyst nasjonalt og internasjonalt. Foto: Politiet

Politiet etterlyser nå Younes Boutaliss (23) for drapet på Ellingsrud i Oslo.

Torsdag kveld ble en mann i 20-årene knivstukket utenfor Ellingsrud T-banestasjon. Mannen ble innlagt på Ullevål sykehus med kritiske skader i overkroppen.

Lørdag døde mannen av skadene, og situasjonen har «utviklet seg til et drap» skriver politiet i en pressemelding.

Boutaliss er siktet og etterlyst nasjonalt og internasjonalt.

Drapsofferet er lillebroren til en mann som er tiltalt i samme sak som Nokas-raneren Metkel Betew og Bandidos-profilen Lars Harnes, skriver VG.

Den etterlyste Younes Boutaliss er 23 år gammel, 173 centimeter høy og har rødbrunt hår. Torsdag kveld skal han ha vært iført en grønn jakke, mørk hettegenser og blå dongeribukser.

Dømt for vold

Den siktede 23-åringen er tidligere kjent av politiet. Han er blant annet dømt for vold to ganger tidligere. Vet ett av tilfellene brakk han et ben i ansiktet på en butikkansatt som nektet å selge ham snus på grunn av mangel på identifikasjon, ifølge en domsavsigelse i Oslo tingrett.

23-åringen er også tiltalt for oppbevaring av narkotika, i en sak som ennå ikke er kommet opp for retten.

Politiet opplyste under en pressekonferanse lørdag kveld at det skal ha vært en konflikt mellom den drepte og siktede i forkant av hendelsen.

– Siktede er 23 år, er kjenning av politiet, og han og ofret var bekjente. Vi har grunn til å tro at det var en konflikt dem imellom i forkant som resulterte i knivstikkingen, sa leder for voldsseksjonen i Oslo-politiet, Kjetil Moen, ifølge TV2.

 

VG: Mann døde etter knivstikking i Oslo – politiet etterlyser drapssiktet

TV2: Etterlyser Younes (23) etter drap på Ellingsrud