Nytt

En twitterkonto som skal ha tilhørt Djokhar Tsarnajev gir noen eksempler på hans mentale tilstand og politiske motiv. Rett før mandagens bombing skriver han: «Det ultimate offer er inne i deg. Den indre kamp er definert av ordet jihad.»

Rett etter at han har vært med å bombe marathonløperne og alle tilskuerne skriver han: Jeg er en fyr uten stress.

The @J_tsar Twitter feed is believed to belong to Dzhokhar Tsarnaev, 19, one of two Chechen brothers police say carried out Monday’s terror attack in Boston. Buzzfeed on Friday reported that a high school classmate of Dzhokhar, Stefanie Gardner, confirmed that the account belonged to Tsarnaev.

A tweet Tsarnaev marked as a favorite was apparently sent just hours before the attack, at 1:07 a.m. on Monday, from someone going by &quotSteezy_Be_Eazy.&quot

&quotThe ultimate sacrifice is within you, The battle within is defined by the word jihad.&quot

….

 

The last tweet orginating from the account believed to be Tsarnaev’s, on April 16, after the Monday bombing that killed three and left dozens gruesomely injured: &quotI’m a stress free kind of guy.&quot

I’m a stress free kind of guy

http://www.foxnews.com/tech/2013/04/20/alleged-twitter-account-boston-bomber-suspect-tsarnaev-uncovered/?intcmp=trending