Nytt

Foreningen Stop islamiseringen af Danmark (SIAD) indkalder til demonstration til fordel for dansk jul i Egedalsvænge i Kokkedal.

I begyndelsen af november kom det frem, at et muslimsk flertal i afdelingsbestyrelsen i Egedalsvænge i Kokkedal havde valgt at sløjfe bebyggelsens traditionsrige juletræ, der i årtier har tronet på en pagode i boligområdet i december. Beslutningen vakte ikke mindst bestyrtelse, fordi afdelingsbestyrelsen tidligere på året støttede festligheder i forbindelse med den islamiske højtid eid med 60.000 kroner. Juletræ og udgifter til strøm løber op i 5000-7000 kroner.

I kølvandet på afsløringen er fulgt en lang række episoder. TV2 ‘s ansatte blev truet, og tv-stationen fik smadret en bil, da stationen ville rapportere fra området , og også BT trak sig fra området, da der var optræk til ballade.
Senest er der smadret flere ruder hos Karin Leegaard Hansen, der er formand for afdelingsbestyrelsen i Egedalsvænge og fortaler for et juletræ i bebyggelsen.

Foreningen Stop islamiseringen af Danmark (SIAD) har på baggrund af begivenhederne i Egedalsvænge indkaldt til demonstration i området. Demonstrationen, der afholdes under overskriften “Rør ikke vores danske jul”, er fastsat til 1. december 2012 klokken 13-16 og gennemføres foran Medborgerhusforeningens hus på Egedalsvænge i Kokkedal.

Formanden for SIAD – Anders Gravers, der foreløbig er den eneste taler ved demonstrationen – siger i en meddelelse om initiativet:

“Selv den ondeste skurk i vores julekalendere kunne ikke opfinde en sådan diskriminering, som nu foregår i virkelighedens verden. At bruge 60.000 kroner på en eid-fest og så nægte den oprindelige befolkning at holde en rigtig jul efter danske traditioner. Det finder vi os ikke i i Stop islamiseringen af Danmark og anmelder derfor demonstration i Kokkedal for at sende muslimerne dér et klart signal om, at de enten accepterer vores traditioner eller rejser hjem til, hvorfra de kom.”

Til demonstrationen ønsker SIAD at medbringe skilte og megafoner og gøre brug af følgende slogans:

“Rør ikke vores danske jul”

“Du er i Danmark – Accepter danske værdier og traditioner”

“Ingen små parallelstater i Danmark”

“Grundlovens § 1
Denne grundlov gælder for alle dele af Danmarks Rige – også i Kokkedal.”

Ҥ 69
De fra folkekirken afvigende trossamfunds forhold ordnes nærmere ved lov – derfor politikere: islam ud af Danmark!”.

“Stop diskriminationen af danskerne i deres eget land!”

“Acceptér vores jul – eller rejs hjem!”

SIAD forventer, at mellem 50 og 1000 mennesker deltager i demonstrationen i Egedalsvænge.

Nordsjællands Politi vurderer i øjeblikket om, demonstrationen kan gennemføres.

 

 

http://www.denfri.dk/2012/11/ror-ikke-vores-danske-jul/