Gjesteskribent

Nu står det endnu mere sort på hvidt, at masseindvandringen er en katastrofe og tillige en politisk skandale af første rang. Danmarks Statistik har beregnet sig frem til, at der i 2050 vil være 300.000 flere personer i den erhvervsaktive alder, end man regnede med tilbage i 2004:

“På grund af indvandring har Danmarks Statistik siden 2004 opjusteret forventningen til antallet af hænder på arbejdsmarkedet i 2050 med 300.000 personer.”

I dagens JP-papiravis står der så, at “Fejlslagne prognoser er ikke noget nyt, og det er argumenterne om manglen på hænder heller ikke. I mere end 10 år har befolkningsudviklingen været hovedargumentet for skiftende regeringers reformer.” Alligevel hævder finansminister Bjarne Corydon, at “Man må lave politik på baggrund af de bedste oplysninger, som man kan få.”

Ja, det er jo sandt nok, Bjarne Corydon, men de “bedste oplysninger” viser – som jeg har demonstreret et stort antal gange – at masseindvandringen fra den ikke-vestlige verden accelererede under VK støttet af Dansk Folkeparti. Læs om dette og meget mere i min nye bog Indvandringens pris — På vej mod et fattigere Danmark.

Lars Løkke

Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen er ganske skamløs og svarer arrogant, at

“Helt overordnet kan man ikke køre økonomisk politik på sidste decimal,” siger han og fastholder, at der fortsat vil være mangel på hænder, selv om den bliver mindre end forventet:
“Det er ikke nogen skade at blive overrasket positivt.”

Sådan svarer en politiker, der er aldeles ligeglad med landets ve og vel. Lars Løkke er en af de hovedansvarlige for masseindvandringen mellem 2001 og 2011, og hovent kan han svinge sig op til at tale om den “sidste decimal”.

Konsekvenserne

Det helt forfærdende er jo, at den masseindvandring, der er kommet hertil fra den ikke-vestlige verden, klarer sig fortvivlende ringe i gennemsnit, langt under den oprindelige befolkning gør det. Det betyder, at nok er der på papiret hænder nok, men de ekstra hænder og hoveder er ringe uddannede, hvis de da ikke er analfabeter, mindst 35 procent af ikke-vestlige efterkommere er netop det, analfabeter.

Hvad har vore politikere dog tænkt sig, skal blive fremtiden for dette land? Bevidste fortielser gør Margrethe Vestager sig skyldig i, Morten Østergaard ligeså med sit vrøvl om, at efterkommerkvinderne nu er næsten på niveau med danskekvinder. Det er de ikke, ligesom de ikke er det sammenlignet med danske mænd. (side 65)

Og på den modsatte fløj – som overhovedet ikke er modsat, hvad angår netop dette emne – har vi en “anstændig” Lars Barfoed og en arrogant Lars Løkke. Alle hævder de, at Danmark slet ikke kan klare sig fremover uden yderligere stor ikke-vestlig indvandring.

Dem guderne vil straffe, slår de med vanvid.

 

Opprinnelig i Jyllands-Posten.

 

Les også

-
-
-
-
-