Vore politikere har intet forstået af onsdagens forfærdelige begivenhed i Paris. 

Det isnede, da jeg fik beskeden om et angreb i Paris. Charlie Hebdo, tænkte jeg med det samme. Det var næsten for oplagt. At angrebet skete med militærisk præcision, forøger kun uhyggen. En ubegribelig tragedie for de dræbte og for deres familier. Al vor medfølelse må gå til dem i disse timer og dage.

Spørgsmålet er, hvad vi kan lære af det skete. Vore politikere vil formentlig lære absolut ingen ting. Virkelig absolut ingen ting. Statsminister Helle Thorning-Schmidt vil ”overveje alting. Vi skal se de nærmere omstændigheder, når vi får større klarhed over, hvad der konkret er sket…Når vi har større overblik over situationen, skal vi vurdere, om der er behov for yderligere tiltag.” 

Udenrigsminister Martin Lidegaard ”er forfærdet over det angreb, der har fundet sted, og jeg tager på det allerkraftigste afstand. Det er et angreb, der rammer ofrene og familierne og i sidste ende Frankrig, Europa og resten af verden i kampen for ytringsfrihed, der ikke bliver mindre vigtig efter det her.” 

Det klinger hult hos begge, som det klinger hult hos alle de toppolitikere, der har udtalt sig om massakren i Paris. Jo vist er de oprørte, men der er samtidig villet blinde og kan ikke se, at et tungt moralsk ansvar hviler på deres skuldre.

En logisk konsekvens af masseindvandringen

Og her må jeg skynde mig at tilføje en logisk konsekvens af den muslimske masseindvandring. Dagens dummeste og også vulgære kommentar er kommet fra Lars Løkke Rasmussen, der har udtalt følgende:

”Der er nogen, der øjensynligt har voldtaget en af verdens største religioner og på en fuldstændig fanatisk måde har dræbt uskyldige mennesker…Det skal der tages afstand fra, og det skal der gøres af alle dele af det danske samfund og i særlig grad måske også netop fra de grupper, som har en kærlighed til den religion, som i dag er blevet misbrugt i et morderisk angreb.” 

Nej, Lars Løkke Rasmussen, det forholder sig ikke, som du i enten uvidenhed eller kynisme synes at mene. Nu skal jeg stave det for dig:

Angrebet i dag er også en del af islam. Det er ikke hele islam, og det er bestemt ikke alle muslimer. Men at hævde at drabene i Paris ikke på nogen måde kan associeres til islam, er så bemærkelsesværdigt naivt og naragtigt på én gang, at man må se sig forulempet på sin intelligens. Jeg er ved Gud ikke koranekspert, men af andres studeren har jeg forstået så meget, at man uden videre i koranen kan finde retfærdiggørelse også for de helt afskyelige handlinger, som har fundet sted i dag. En politiker anno 2015, der ikke forstår dette, burde finde sig en anden beskæftigelse.

Fremtiden

Den er dyster. Hvad angår problemerne, som er skabt af masseindvandringen, er de udelukkende blevet forværret gennem de årtier, denne katastrofale indvandring har fundet sted.

Alle faresignaler til trods lader politikerne, som var de sanseløse, denne indvandring fortsætte, endda med accelereret hastighed. Det vil betyde nye angreb, hvor langt størstedelen vil komme fra islamisk hold, mens ekstremister som Breivik heller ikke kan udelukkes.

Politikerne i Europa har skabt en situation, der i stigende grad bringes ud af kontrol, som en logisk følge af deres handlinger.

Et tungt moralsk ansvar hviler på deres skuldre.

P.S.

Læs også med på mortenuhrskov.dk, hvor jeg i morgen lægger et indlæg på, der ser på de langsigtede konsekvenser af den nye virkelighed, vi befinder os i.