I desember uttalte Grete Horntvedt (H) en bekymring over alle ranene i bydel Alna. Hun nevner utrygghet i bomiljøene i bydelen.

– Det har vært veldig mange voldtekter og personran i Oslo sentrum denne høsten, men mange av episodene skjer også her i Groruddalen. Er det et sted man må kunne føle seg trygg, er det rett utenfor sin egen dør, sier den nyvalgte lederen av Alna Høyre som er bosatt på Hellerudtoppen.

http://www.groruddalen.no/vil-ha-flere-natteravner-i-alna.4996606.html

Natt til onsdag var det igjen ran i bydel Alna. Nå var det et pizzautsalg som ble rammet. Utsalget ligger rett utenfor et borettslag. Kniv ble brukt som våpen. En person ble tatt hånd om av ambulansepersonell.

PizzaBuzzen på Ellingsrud ble onsdag kveld ranet med kniv.

– Mannen fikk med seg kassebeholdningen. Vi har nå helikopter, hunder og flere patruljer ute for å finne ham, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt, til NRK.

I følge politiet er mann omkring 25, han skal være 175 centimeter høy og kraftig bygd.

Det var ved 22.15-tiden at politiet fikk melding om ranet. Raneren var maskert med finlandshette og iført en grå jakke med norsk flagg på ryggen.

En ansatt ved PizzaBuzzen ble tatt hånd om av ambulansepersonell

http://www.groruddalen.no/ranet-med-kniv.5007230-77747.html

Pizzautsalget ligger ca 100 meter unna et av borettslagenes parkeringsplass hvor flere biler ble satt i brann en natt i juli 2011.

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/krim/bilbrannen-i-oslo-for-meg-var-dette-rent-tap-3536189.html

 

 

 

 

Les også

-
-
-
-
-
-
-
-