Nytt

For et par dager kunne vi lese om Vidar Pettersen som ble slått ned og skadet på vei hjem fra jobb som DJ på Jessheim. En kvinne ble også skadet i overfallet, og hun uttalte:» – Jeg går ikke lenger ut på Jessheim uten følge.»  Det kom frem opplysninger om mer vold, og oftere antasting av jenter enn før på Jessheim.

Artikkelen kunne leses i Romerikes blad og ble omtalt på Document.no.

Politiet slo fast at det ikke er noen nevneverdig økning i volden på Jessheim, og at vold mellom etnisiteter er enkelthendelser.

Vidar Pettersen la i etterkant ut en beskrivelse av hva som skjedde natten han ble slått ned. Den er skremmende, og som det ofte gjør i Det Nye Norge, så handler denne saken også om ære.

 Hei kjære venner. Tusen Takk for all omtanke og trøst de siste dagene. Det varm…er.
Det er mange som lurer på hva som har hendt, slik er det : Lørdag natt jobbet jeg som Dj på Hydranten bar på Jessheim. Utpå kvelden var det en kar som lagde uro og ubehag for de andre gjestene, så jeg bad vaktene om å få han ut. Etter stenge tid kl 03 gikk jeg ut og ned mot min bil, sammen med to som skulle sitte på med meg. I en mørk bakgaten bak Haven pub, dukket det opp 4 stk prakteksemplarer av våre nye landsmenn (Tyrkere), den som blei kastet ut før på kvelden & 3 til..Der hadde de ventet en time på meg. Der stoppet meg og skallet meg ned og der etter slo ned de to andre som var med meg. Et planlagt overfall. Før dette hadde de ripet opp bilen min på begge sider, de kjente til bilen min fordi jeg hadde kjørt han ene hjem flere ganger. Resultatet blei: jeg i ambulanse til A-hus, der jeg måtte sy over og under øyet. Den ene som var med meg blei lagt inn på A-hus og sydd i hodet. Jeg er nå foreløpig sykemeld i 2 uker. En ting er de ytre skadene men det er verre med det som er inni en, blir veldig skremt. Noe av jævlige med dette er at den en av overfallsmennene er en kollega og Dj på Hydranten og den som skalla meg ned er foretningsdrivende på samme sentret. Blir patetisk når de kommer med pissprat som, tape ansikt, ære & respekt. Saken er anmeldt og håper de straffer slike ”Jævla Feiginger” med lang og hard straff.