Sakset/Fra hofta

God søndag og velkommen til Stikpillen.
Mit navn er Farshad Kholghi, og jeg er avisens undersøgende reporter. Dagens stikpille er en rapport om, hvad der skete med Taymour Abdel Wahab, den svenske selvmordsbomber, efter terrorangrebet i Stockholm. Dette dokument er givet til mig igennem mine yderst hemmelige kilder i det hinsides.

Træt og laset ankommer Taymour til himlens port. Der er en lang kø, og mange venter på at få deres sag behandlet, så de kan komme ind i paradiset. Taymour ser, at der er et ekstremt grundigt sikkerhedstjek i gang. »Det er værre end New Yorks Lufthavn,« hvisker han og vil til at bide negle – men opdager så, at han ingen hænder har. Både hans hænder og ben er nemlig sprængt i stykker ved eksplosionen. Han ser sig omkring og opdager, at mange af dem, der står i kø for at komme ind i paradiset, er danske soldater og alle mulige andre soldater, som er blevet dræbt i Afghanistan og Irak. Der er også israelske soldater.
Sankt Peter er i færd med at tjekke deres papirer og deres bagage.

En efter en får de lov til at komme igennem. Det fornærmer Taymour, som kravler af sted med sine ildelugtende indvolde slæbende efter sig. »Wollah. De dér vantro skal ikke være i paradiset,« råber han og forsøger at kaste en sten efter Sankt Peter med sin mund.

Sankt Peter beder ham om at åbne sin taske. Den er fyldt med bøger som stormuftien af Jerusalems samtaler med Hitler og «Mein Kampf». Der er også opskrifter på hjemmelavede bomber -samt en adresseliste over frafaldne muslimer, som nu befinder sig i himlen.

Sankt Peter taster Taymours navn ind i computeren, og pludselig ser han bekymret op.
»Du er jo en muslimsk terrorist,« siger han. Igen bliver den muslimsk/ svenske terrorist fornærmet og en anelse krænket. »Ih altså. Du må ikke sige muslimsk terrorist.

Det er ikke pænt at nævne islam i forbindelse med terror. Folk får det forkerte indtryk af fredens religion,« siger Taymour.

Sankt Peter griber telefonen og taster et kort nummer. »Du bliver nødt til at komme ned til hovedindgangen øjeblikkeligt,« siger Sankt Peter alvorligt. Taymour bliver omringet af fire bevæbnede engle.
Imens går mange civile afghanere og irakere samt alle de «vantro» lige igennem sikkerhedskontrollen og direkte ind i paradiset. Gud kommer ud.
»Hvad sker der?« spørger han Sankt Peter. »De bliver ved med at komme her op,« svarer Sankt Peter træt.
Gud nikker og går hen til den lasede muslimsk/ svenske terrorist.

»Du dér idiot. Du kan glemme alt om at komme ind her, når du render rundt og vil dræbe folk,« siger Gud.
»Wollah. Det er min pligt at slå de vantro ihjel. Det står i den hellige bog. De vantro dræber muslimer i Afghanistan og i Irak. De vantro fornærmer min profet og kalder fredens religion for voldelig.
Skær halsen over på dem, der siger, at Islam er en voldelig religion! Gud er stor,« skriger han.
Men Gud tager fat i hans krave.

»Nu skal jeg fortælle dig et par ting. De, du kalder de «vantro», hjælper muslimerne og bygger skoler og hospitaler i Afghanistan og Irak. Det er muslimske fanatikere, som dræber muslimer og gør livet surt for menneskeheden. Skrid ad helvede til.« »Gud er vantro,« råber Taymour.

Gud kaster Taymour ned i det brændende helvede. Der møder Taymour sine kammerater, som er til undervisning hos Khomeini og Hitler.

Farshad Kholgi er forfatter og humorist. Document.no takker for tillatelse til å gjengi hans Stikkpiller fra Jyllands-Posten