Den 83 år gamle ektemannen forsøkte å komme kona på 78 til unnsetning da paret ble overfalt av tre voldsmenn i sitt hjem på Billingstad utenfor Oslo onsdag. Det kostet ham nesten livet.

– Det var som på film, sier parets barn til VG.

Nå sitter tre rumenere arrestert, to kvinner og en mann, pågrepet av politiet i Follo. Det kan være de samme som gjennomførte et brutalt ran på en 84 år gammel kvinne i Follo tirsdag. Kvinnen ble funnet blodig og forslått. En lokal innbygger observerte at tre menn oppførte seg merkelig ved huset i 16-tiden, og ringte politiet. De rykket imidlertid ikke ut. -Hvem kunne tro på ran på denne tiden av døgnet, sier en politimann til VG.

Mennene som overfalt paret på Billingstad tok så hardt i kvinnen at tennene hennes ble ødelagt.

Søsknene forteller at faren skal ha reist seg opp for å komme kona til unnsetning.

– Han gikk for å beskytte mamma og huset selv om han er 83 år. Men han ble slått og slengt i bakken, sier Frode Stavem. Faren falt så hardt at han besvimte.

Nå håper søskenparet at politiet har tatt gjerningsmennene,
men sikre er de ikke. Det er heller ikke politiet.

Nå håper Lene og Frode Stavem at ranerne er tatt, og at de får en reell straff.

– Hvis det er utenlandske statsborgere, må de ikke bare bli sendt til landet de kommer fra slik at de er tilbake igjen om to-tre uker, sier Frode

Far (83) slått bevisstløs
Skulle beskytte kona (78)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.