Tindlund skole.

En kvinne ble overfalt av to menn i nærheten av Tindlund skole i Sarpsborg like før klokken 3 natt til søndag. Politiet gir intet signalement.

Kvinnen var på vei hjem da hun ble angrepet.

– Hun hadde tatt en taxi til området og var på vei hjem da to personer fulgte etter henne. Personene skal ha slått henne i ansiktet og revet i klærne hennes, opplyser Tom Sandberg, operasjonsleder i Øst politidistrikt til NRK.

Kvinnen, som er i 20-årene, kom seg unna og sprang fra gjerningspersonene. Hun løp hjem og ringte til politiet.

Politiet håper på hjelp fra publikum, skriver NRK. Det kan bli vanskelig, all den tid det ikke gis noen beskrivelse av gjerningsmennene.

Om det er politiet som ikke vil oppgi signalement eller NRKs reporter som ikke er interessert i å spørre etter det, vites ikke.

– Politiet er interessert i vitneobservasjoner av personer i området Tindlund skole mellom klokken 02.00 og 03.30. Spesielt om to unge menn er sett sammen og om vitner har sett personer løpe fra stedet. Da må folk ringe 02800, sier operasjonsleder Sandberg.

Hvordan skal folk i området forholde seg til at gjerningspersonene ikke er tatt?

– Det er alltid lurt å gå sammen med noen om kvelden, sier Sandberg.

 

NRK: Kvinne overfalt av to menn

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂