Nytt

En kvinne i 40-årene meldte om at hun var blitt overfalt og voldtatt av to menn ved Verftsbrua (Blomsterbrua) på Solsiden i Trondheim sentrum natt til søndag. Overgrepet skjedde mellom klokken 02 og 03.45.

– En av dem skal ha gjennomført selve overgrepet, mens den andre skal ha oppholdt seg i nærheten, sier politiførstebetjent Arve Vagnild til Adresseavisen.

Politiet har mottatt flere tips i saken. Men det var ingen beskrivelse av gjerningsmennene.

– Det har kommet opplysninger til politiet som vi følger opp videre. Vi har ennå ikke kommet noe nærmere en konkret gjerningsperson eller pågripelse, og er fremdeles interessert i å komme i kontakt med folk som kan ha observert noe mellom 02.00 og 03.00 natt til søndag, sier politiadvokat Marianne Høyer ved voldtektsteamet i Trøndelag politidistrikt.

Idag har det eneste signalementet kommet: De snakket gebrokkent norsk. Det er ikke stort å gå etter.

– De snakket gebrokkent norsk og et annet språk enn norsk seg imellom, sier politiadvokaten.

Politiet gjennomgår alle overvåkningsvideoer fra området.

Adressa