Politiet har ennå ikke pågrepet noen etter at en kvinne i 40-årene onsdag kveld ble ranet i sitt hjem i Nittedal. Nå etterlyses tips fra publikum.

Kvinnen ble truet med våpen, bundet og ranet av tre maskerte menn i leiligheten sin i et hus på Karhushøgda i Hagan i Akershus onsdag kveld.

De tre mennene ringte på døra til utleieleiligheten kvinnen bor i, før de tok seg inn og overfalt henne.

– Etterforskningen pågår for fullt. Vi har hatt krimteknikere på stedet som har gjort undersøkelser, og vi har gjennomført både rundspørring i området og tatt en del vitneavhør, sier lensmann Bjørn Bratteng ved Nittedal lensmannskontor til NTB.

Politiet har tidligere opplyst at ranet skjedde rundt klokken 18, men etterforskningen har vist at dette tidspunktet må justeres noe.

– Vi må nok justere tidspunktet til noe nærmere klokken 17.30 og fram til litt etter klokken 18.00. Vi tar gjerne imot tips fra publikum og informasjon om bevegelser i dette tidsrommet, sier Bratteng.

De tre ranerne har ankommet området i en stasjonsvogn og antakelig patruljert området før de gikk inn i bolighuset. Politiet er ikke sikre på fargen på bilen.

– Vi vil gjerne ha tips fra vitner som kan ha observert bevegelser i området. Det kan ha vært tre eller flere i bilen, sier lensmannen, og holder det åpent at en eventuell fjerde person kan ha ventet i bilen som sjåfør.

En av ranerne beskrives som ganske høy, og mørk i huden. Han antas å være av utenlandsk opprinnelse, men snakket norsk. En annen var lys i huden og snakket østlandsdialekt.

Kvinnen ble ikke fysisk skadd. Ifølge politiet skal ranerne kun ha fått med seg mindre verdier.