Politistasjonen i Hamar. Foto: Terje Pedersen/Scanpix

Politiet har pågrepet tre yngre menn etter en voldshendelse i en privatbolig ved Framnes i Brumunddal lørdag kveld. Mennene ble avhørt søndag.

En voksen mann og en jevnaldrende kvinne som bodde i boligen, ble utsatt for vold. Ingen av dem betegnes som alvorlig skadd.

Kvinnen ble kjørt til legevakten og utskrevet natt til søndag, mens mannen ble kjørt til Sykehuset Innlandet og var fortsatt innlagt til observasjon søndag ettermiddag.

Mannen skal være utsatt for stump vold, opplyser politifullmektig Nina Helmersen Østvang i Innlandet politidistrikt.

Politiet ble varslet om hendelsen i 21-tiden lørdag kveld og var på stedet kort tid etter. Det ble satt i gang søk etter gjerningspersonene, som hadde stukket fra åstedet.

En av dem ble pågrepet ved åstedet, mens en annen ble pågrepet noen kilometer fra Framnes.

Vurderer varetekt

– Det er allerede foretatt en del avhør og flere vil bli gjort utover dagen. Vi vurderer fremstilling for varetekt fortløpende, sier Helmersen Østvang, som er påtaleansvarlig i saken, til NTB i 14-tiden søndag.

De tre mennene som er pågrepet er kjent for politiet fra før. De sitter søndag ettermiddag i avhør på Hamar politistasjon.

– Den videre etterforskningen skal prøve å finne ut hvilken relasjonen det er mellom de involverte. Når det gjelder motiv, arbeider vi ut fra flere hypoteser, sier hun.

Svart Volvo SUV

Politifullmektigen sier at det er for tidlig å si om det er tatt noe fra boligen. De etterforsker bredt gjennomfører undersøkelser på åstedet.

– Vi er veldig tidlig i etterforskningen og det er fortsatt mange løse tråder, sier Helmersen Østvang.

Politiet ønsker tips i saken og ber publikum ta kontakt. De er særlig interessert i observasjoner knyttet til en svart Volvo SUV samt andre bevegelser i området rundt klokka 21 lørdag kveld. Den ble sett i nærheten av åstedet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.