Det mangler et kontaktpunkt mellom redaksjonen og leserne. Red. møter folk «på byen» som savner at man møtes og kan diskutere hvordan Document kan bli bedre og bedre kjent.

Neste torsdag er det mulighet for å treffes: Klokken 1900 torsdag 10. desember. Det er Obama-dag, men forhåpentligvis er sentrum fremkommelig. Møtested er sentralt. Det vil ikke være i boks før torsdag. Derfor er det greit at folk melder seg på og så får tilsendt møtested.

En egen konto er opprettet for kontakt med leserne: document.kontakt@gmail.com

Benytt den også til tips og annet.

Kort om hensikten: Red. vil si noe om dagens situasjon: hvor vi befinner oss politisk og mediemessig. Behovet for å styrke document, hvordan det kan skje. Ikke minst økonomisk. Bidrag fra leserne viser at det ikke er urealistisk å tro at Document kan gå finansielt rundt. vi er overbevist om at det finnes ressurspersoner der ute som ønsker å bidra og det er mange måter å gjøre det på.

Meld dere på! Det er sikkert en spesiell stemning i byen den kvelden….

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂