Afghanistans eneste gris er blitt satt i karantene, skriver VG Nett. Vanligvis går han fritt omkring med rådyr og geiter, men nå har dyrehagen i Kabul måttet bygge et eget karantene-rom til ham fordi publikum naturlig nok er bekymret for å bli smittet med svineinfluensa: – Når de ser grisen i buret blir folk bekymret […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.

Afghanistans eneste gris er blitt satt i karantene, skriver VG Nett. Vanligvis går han fritt omkring med rådyr og geiter, men nå har dyrehagen i Kabul måttet bygge et eget karantene-rom til ham fordi publikum naturlig nok er bekymret for å bli smittet med svineinfluensa: – Når de ser grisen i buret blir folk bekymret […]

Bli abonnent eller logg inn – hvis du allerede er abonnent – for å lese denne artikkelen. Pluss-artikler blir frigitt 24 timer etter publisering. Arkiverte artikler er forbeholdt abonnenter.