Å, gudskjelov – endelig er Boikott Israel-kampanjen i Norge kommet for fullt igjen etter å ha ligget nede en stund, skriver Boikott Israel-klubben lettet og lykkelig. Og stiller det eksistensielle spørsmålet Hvem er vi? på den fine nettsiden sin.

Det er altså på den nettsiden de egentlig ikke har, for det korrekte svaret på deres Hvem er vi? er nemlig Vi er de som mest sannsynlig ikke har PC og derfor ikke får opprettet noen nettside. Med mindre man bare synes det generelt er kult å leke boikott og – som resten av Norges barneskole-elever, har jeg notert meg i det siste – bære ultrahypermoteriktig palestinaskjerf da, og ellers ikke akter å følge opp.

For det har seg dessverre slik at israelske komponenter er integrert i leveransene til verdens ledende høyteknologifirmaer, som blant andre Intel, Microsoft, Cisco og Philips. Men hva gjør vel et brudd på egne moralske prinsipper når man virkelig trenger å bryte egne moralske prinsipper for å få fremmet de samme prinsippene i norsk offentlighet?

Alle kan tross alt ikke være like prinsipielle som Rød Ungdoms Jo Skårderud, som hadde dette å si om boikott – mens han ble fotografert av VG med en boikott Israel-plakat i hånden under en boikott Israel-demonstrasjon:

– Å boikotte et folk vil aldri føre til fred. Tvert om! Denne isolasjonen vil føre til mer desperasjon, og dermed mer vold. Det kan til og med føre til at de (Hamas. Red) vil snu seg til mer ekstremistiske regimer i Midtøsten, som Iran, sier han.

Herr Skårderud har selvfølgelig et krystallklart poeng, og jeg må bare innrømme at jeg ikke kunne formulert det bedre selv! Med sånne sympatisører vil nok heldiggrisene i boikott-klubben nå langt og vel så det.

Men i god, gammel Jo (ikke Skårderud) mere vi er sammen-tradisjon etterlyser boikotterne enda flere aktivister som brenner for saka.

Hvilket de har de fått. I bøtter og spann. Blant annet finner vi lilleputt-organisasjonen Tjen Folket – som ikke har gitt opp væpna revolusjon-konseptet og følgelig blir boikottet av det ikke stort større Boikott Israel-medlemspartiet Rødt – på listen, samt utallige Palestina-foreninger og lekekommunistforbund jeg aldri har hørt om før. Men så vanker jeg da heller ikke på beste vestkant, Oslo 3.

Det kulturradikale Dagbladets Grafiske klubb er også representert, samt Fellesorganisasjonen for barnevernspedagoger, sosionomer og vernepleiere (FO). De siste jobber vel fortrinnsvis med barna våre og ikke PC`er, så det er det ingen grunn til å hisse seg opp over. Det finnes visst en Guds mening med alt, så kanskje er det meningen at FOs engasjement skal føre til at akkurat ditt barn vokser opp til å bli neste generasjons Jo Skårderud, som stolt demonstrerer både for og mot boikott iført megakult fashionskjerf og plakat?

Ellers finner vi naturligvis SV, SV, SV og Islamsk Råd – som i tillegg til Israel tilbringer fritiden med å boikotte homser – samtlige grafikere i Furet Værbitt, LO Oslo og Mosjøen og ikke minst ML-gruppa Revolusjon.

Dette må være fagorganisasjoner vi trygt kan gå ut fra at i likhet med boikotterne ikke trenger PC verken på jobb eller privat. Og ganske sikkert ikke brødristere og eggekokere fra Philips, skulle en tro.

Dog finnes der en ørliten overraskelse på klubblisten: Heismontørenes fagforening har tilsynelatende frivillig valgt å mingle med de mondene revolusjonære. Det er imidlertid fullt mulig at fagforeningens ledelse ser på det hele som en form for billig livsforsikring, da heismontørene har et lønnsnivå som fort kan medføre at de vil være blant de første som blir slaktet hvis Tjen Folket og ML-gruppa Revolusjon noen gang får mer enn 5 medlemmer og således føler at tiden er moden for å gjennomføre den væpna revolusjonen sin.

For skulle det verste skje, så blir det jo forferdelig pinlig for boikotterne å få hjelp på norske sykehus. Israel har nemlig ålet seg inn i legevitenskapens verden også, og har patent på svært store deler av den moderne teknologien som man bruker på syke og skadede mennesker.

Og det er vel komplett umulig å tenke seg at prinsippfaste boikott Israel-medlemmer som lever uten PC`er og nettsider, så mye som ville drømme om å nærme seg varer og tjenester som har noe med Israel å gjøre?

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.