Feature

kokkvold.jpg

Per Edgar Kokkvold er den eneste profilerte pressemann som konsekvent og fra første dag har forsvart karikaturtegningene på prinsipielt grunnlag. Allerede for 2,5 år siden ble hans kontrafei sendt verden over. Nå har det dukket opp under demonstrasjoner i Khartoum, Sudan, av alle steder.

Norske redaktører har nå én ting å gjøre: trykke Kurt Westergaards tegning. Det er aldri for sent å snu.

De må gjerne fortsette å snu ryggen til konflikten, men de som vifter med Kokkvolds bilde spør ikke om lov. Etter mordplanen mot Westergaard vet alle at disse folkene ikke spøker.

Terroren forsøker å skremme. Så lenge det kun er noen få modige sjeler som står frem, virker terroren. Den dagen alle sier de er Kurt Westergaard, virker den ikke.

Det var samme kamp nordmenn utkjempet under krigen. Da tok folk på seg binders og topplue, fordi det var symboler på motstand. I dag later norske redaktører som de ikke forstår trusselen, og snakker istedet om unødig provokasjon. Da velger de side.

Les også

-
-
-
-
-
-
-

Les også