Voldelige overfall på bussjåfører i Århus og København får konsekvenser for bussdriften i to utvalgte områder av byene. Bussjåførenes fagforeninger truer med å innstille enkelte ruter hvis det ikke øyeblikkelig blir gjort noe for å beskytte de ansatte i bussene. Reaksjonen kommer etter voldelige overfall begått av grupper av innvandrere på en bussjåfør og en […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.
Voldelige overfall på bussjåfører i Århus og København får konsekvenser for bussdriften i to utvalgte områder av byene. Bussjåførenes fagforeninger truer med å innstille enkelte ruter hvis det ikke øyeblikkelig blir gjort noe for å beskytte de ansatte i bussene. Reaksjonen kommer etter voldelige overfall begått av grupper av innvandrere på en bussjåfør og en […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 12 timer etter publisering.