Misforståelser mellom lege og pasient gjør at syke innvandrere blir feilbehandlet. Det skal stoppes ved å opprette en egen innvandreravdeling på Odense Universitetshospital, som Danmarks første i sitt slag. Kontakten mellom leger og innvandrerpasienter er så dårlig at innvandrere ender som kasteballer mellom avdelingene når de kommer på sykehus. Nogle burde slet ikke være indlagt, […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 24 timer etter publisering.
Misforståelser mellom lege og pasient gjør at syke innvandrere blir feilbehandlet. Det skal stoppes ved å opprette en egen innvandreravdeling på Odense Universitetshospital, som Danmarks første i sitt slag. Kontakten mellom leger og innvandrerpasienter er så dårlig at innvandrere ender som kasteballer mellom avdelingene når de kommer på sykehus. Nogle burde slet ikke være indlagt, […]
For å lese denne artikkelen nå, må du bli abonnent eller logge inn hvis du allerede er. Artikkelen blir forøvrig frigitt 24 timer etter publisering.