Kommentar

Statistikken kan fortelle at vi konsoliderte stillingen i mars med 335.000, litt under februar-rekorden på 344.0000. Det er likevel bra.

Vår oppgave er fortsatt å tenke mens vi løper: Venstresiden begår harakiri hvis den omfavner islamismen. Det er vanskelig å tenke seg noen mellomting her.

Merkelig hvor sjablong-messig politikken fremstilles: På den ene siden Erling Borgen og busemann-journalistikken. På den andre siden amerikanske liberale journalister som gir oss helt nye perspektiver på Irak-krigen: George Packers «Assassins Gate» gir et bilde av den indre krets rundt Rumsfeld og Cheney som er mye verre enn karikaturene til Borgen & Co. Nylig utkom også «Cobra II» til to av New York Times beste militærkorrespondenter. Det er nok å gå løs på.

Hvor blir det av de ulike tilnærmingene, de nye måtene å få forstand på, i norske medier? Man ønsker bare å hovere, for å kunne si: Se nå kryper Fukuyama til korset, nå innser også han galskapen. Neste bilde: rottene forlater skipet. Det er innenfor middelaldersk billedverden en henter inspirasjon.

Les også

-
-
-
-
-
-

Les også