Kommentar

Brannattentatet mot Danmarks integrasjonsminister Rikke Hvilshøj onsdag ble umiddelbart et hett tema på internett. Der var det også dem som applauderte mordbrannforsøket, blant annet på venstreorienterte sider som indymedia.dk og modkraft.dk, ifølge Politiken. Voldspotensialet er kanskje større enn vi liker å tro. Her oppfordres også til flere lignende «revolusjonære» angrep:

»Både skrivebordsmordere og de racistiske gerningsmænd og gerningskvinder har navne og adresser. Uden at blinke sender de folk i døden. Når de så får en reaktion på det, hyler de op om at deres demokrati er i fare!«

»Det er ikke til at fatte! Endelig sker der noget, som har et pust af revolutionær ånd, og straks står de etablerede venstrefløjspartier i kø for at aflevere deres velforberedte distanceringsudtalelser til de savlende medier. Hvordan disse partier har forestillet sig, at grundlæggende forandringer og aktioner imod magthaverne skulle foregå uden at bryde deres eksisterende lovgivning og deres moral, er for mig en megastor gåde! Måske vil de først spørge politimesteren og statsadvokaten om lov til at gøre oprør?«.

De ansvarlige bak Indymedia fraskriver seg alt ansvar for disse og lignende innlegg på sin nettside.

Les også

-
-
-
-
-
-

Les også