Kommentar

Saudi-Arabia, hvem er taperen? Det er et tegn på styrke og modenhet at USA gjør noe som ytre sett virker som en innfrielse av Osama bin Ladens krav om at de utro soldatene må vekk fra hellig saudiarabisk jord, skriver NYTimes.Sunset in Saudi Arabia. Alle som kan bør ellers se David Frum i samtale med Tim Sebastian, i reprise 16.30 og 20.30. Frum var speechwriter for president Bush, og har skrevet boken «The Right Man». Han er god til å svare for seg, selv om Sebastian prøver å kjøre ham. Frankrikes «forræderi» kommer klart fram. Det Tyrkia og Tyskland gjorde var greit nok, de sa hvor de sto og at de var uenige. Mens Frankrike opptråde som Saddams diplomatiske arm. Sebastian skulle hele tiden ha Frum til å innrømme at det nå er payback-time. Russland gjorde jo det samme (forsvarte Saddam), Ja, men Frankrike skal liksom være en alliert, sa Frum. Han forteller interessante ting om hvordan Bush bestemmer seg, uten å utforske alle options. Handler på instinkt. Noen av forgjengerne i Det hvite hus er blitt handlingslammet av all informasjonen, alle alternativene. Bush is a war presidency. You gotta make choices.