Speaker of the House, Kevin McCarthy, har holdt sitt løfte og har gitt Tucker Carlsons produsenter flere tusen timer med videoopptak fra 6. januar. Hans forgjenger, Nancy Pelosi, nektet å frigi noe av videomaterialet. Det innga ikke akkurat tillit.

Ryktene vil ha det til at opptakene viser at det var føderale agenter og deres hjelpere som fikk åpnet dørene til Kongressen og ledet an opptøyene.

Hvis opptakene er så avslørende som det påstås, kan det snu den offisielle fortellingen om 6. januar på hodet. Det er vanskelig å motsi flere tusen timers opptak som er gjort fra flere kameravinkler.

Demokratene har villet gi Trump skylda for at det ble uroligheter. Hvis det viser seg at opptøyene ble orkestrert av forkledte føderale agenter, vil det kunne få helt ødeleggende konsekvenser for Demokratene og mediene.

Demokratene har bestemt seg for å statuere et eksempel, og det er reist sak mot rundt 1000 mennesker. Mange av dem har sittet i fengsel i årevis og går harde dommer i vente. Hvis det viser seg at det var FBI og andre etater som sto bak, kan hele rettsoppgjøret rase sammen.

En slik avsløring vil også være en voldsom boost for Trump.

House Speaker Kevin McCarthy has given Fox News’ Tucker Carlson exclusive access to 41,000 hours of Capitol surveillance footage from the Jan. 6 riot, McCarthy sources tell me.

Carlson TV producers were on Capitol Hill last week to begin digging through the trove, which includes multiple camera angles from all over Capitol grounds. Excerpts will begin airing in the coming weeks.

 

HUGE: House Speaker McCarthy Handed Over 41,000 Hours of Jan 6 Video to Tucker Carlson

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.