– Latinos og afrikansk-amerikanere er ikke fiender av våre amerikanske verdier, slik Demokratene er. Derfor strømmer de til våre konservative kandidater. Vi må gi dem det vi alle fortjener, og vi må begynne med å la det amerikanske folk ta tilbake kontrollen over the Fed! Steve Bannons tale på CPAC-konferansen i Texas sist mandag var et fyrverkeri som også norske seere og lesere MÅ få med seg!

Federal Reserve er ikke den amerikanske, føderale statens sentralbank. Organiseringen er helt annerledes, og dette ble et sentralt tema i Bannons tale. Bannons beskrivelse av dagens USA inneholdt også mye annet som er relevant også for nordmenn, ikke minst de som beskjeftiger seg med politikk!

We have allowed the progressive left to build the administrative state over the past 50 or 60 years, to build an authoritarian state that has now merged with Big Tech and Media to start the rule of the Authoritarian state.

Our mandate and destiny at this time in history is simple, we need to take that on and taken apart brick by brick.

– Vi har tillatt den progressive venstresiden å bygge den administrative staten de siste 50 eller 60 årene, å bygge en autoritær stat som nå har slått seg sammen med Big Tech og media for å starte styret til den autoritære staten. Vårt mandat og skjebne på dette tidspunktet i historien er enkelt, vi må bekjempe den (staten) og ta den fra hverandre, murstein for murstein.

Sitatene her er hentet fra talen og et intervju Matt Schlapp, formann i Den amerikanske, konservative union (ACU), gjorde med Bannon umiddelbart etter talen. Dette kan sees HER. Under videoen på denne siden finnes en ordrett gjengivelse (fonetisk) av alt som ble sagt.

Schlapp åpnet intervjuet med å spørre hva det var som fikk Steve Bannon til å våkne.

The beginning of my awakening was the financial crisis in 2008. I saw a lot of what was going on in the Middle East and a hostage crisis. I didn’t like where the military was headed and that has lingered for decades. In 2008, my father had been a career lineman for the AT&T Company. I remember hearing, the little guy got wiped out completely.

And what we did, $4.5 trillion under Obama, the elite got bailed out by the Federal Reserve. A guy named Richard Fisher in this very city, in those minutes argued, if we get those interest rates to zero, if we bailout the wealthy, we will crush the working and middle-class of this country and they will not recover for decades.

I don’t think anyone in this room disagrees with how bad it is. I tell young people, when you think it is so bad, it’s actually worse.

– Begynnelsen på oppvåkningen min var finanskrisen i 2008. Jeg så mye av det som foregikk i Midt -Østen og en gisselskrise. Jeg likte ikke hvor militæret var på vei, og det har holdt seg i flere tiår. I 2008 var faren min, som i hele sitt yrkesliv, en vanlig montør for AT&T. Jeg husker at jeg hørte, den lille mann ble helt utslettet.

Og det ble vi. 4,5 billioner dollar under Obama, eliten ble kausjonert og reddet av Federal Reserve. En fyr som heter Richard Fisher, i nettopp denne byen, i disse minuttene hevdet, hvis vi setter disse rentene til null, hvis vi redder de velstående, vil vi knuse arbeider- og middelklassen i dette landet, og de vil ikke komme seg på flere tiår.

Jeg tror ikke noen i dette rommet er uenig i hvor ille det er. Jeg sier til unge mennesker, når du synes det er så ille, er det faktisk verre.

Les mer om personene Bannon hedret innledningsvis, Kari Lake og Mike Lindell, her:

Kari Lake vinner Republikanernes primærvalg i Arizona, knuser RINO

Hvordan gikk det med Mike Lindells symposium?

Mike Lindell skal også i år avholde et symposium som skal ta for seg valgsvindelen. Årets symposium har fått navnet The Moment of Truth Summit, og det vil bli avholdt i Springfield, Missouri, 20-21. august.

Les også Hans Rustads kommentar som berører mange av punktene Bannon var inne på i sin tale:

Staten vil kartlegge våre liv på samme måte som Big Tech

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.