52 år gamle Elon Musk har bekreftet at han nylig har fått et tredje barn med Shivon Zilis, som er direktør for spesialprosjekter i Musks hjerneimplantatfirma Neuralink. Fra før har de de to år gamle tvillingene Strider og Azure. Det er ikke kjent hvilket kjønn barnet har eller hva det skal hete.

Bidrar til en sunn fødselsrate

Musk er med det far til minst 12 barn. Seks av dem har han fått de siste fem årene – tre med musikeren Claire Elise Boucher, alias Grimes, og tre med Shivon Zilis. Det siste barnet har tidligere ikke vært kjent for offentligheten, ifølge Bloomberg.

Musk har fra før 20 år gamle tvillinger og 18 år gamle trillinger med ekskona Justine Wilson. Paret mistet sitt første barn i krybbedød bare ti uker gammelt.

Farligere enn global oppvarming

Musk har tidligere delt bekymringer over synkende befolkning.   

– Kollaps i fødselsraten er den desidert største faren sivilisasjonen står overfor, har han tidligere twitret. Han mener befolkningskollaps er en større risiko enn global oppvarming.

 

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere»!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.