War Room-vert Stephen K. Bannon starter soningen ved Federal Correctional Institution i Danbury, Connecticut, den 1. juli. 

Sammen med voldsforbrytere

Donald Trumps tidligere rådgiver vil mest sannsynlig måtte sone i et fengsel som huser voldsforbrytere – langt fra et «Club Fed»-fengsel med minimumssikkerhet, skrev CNN tirsdag.

– Dette blir en langt strengere fengselsstraff enn forventet. Steve Bannons juridiske team hadde sett for seg et mindre restriktivt miljø på grunn av hans ikke-voldelige status og mangel på tidligere domfellelser. 

Forsøker å fjerne Bannon

The National Pulse skriver at Joe Bidens justisdepartement forsøker å fjerne Bannon fra scenen før valget i november, fordi Donald Trumps tidligere rådgiver er en mann som «faktisk får folk opp av stolen, ut av sofaen, hjelper dem med å registrere seg i valgkretsen, får dem ut for å drive valgkamp og ringe på dørklokker. Hans slagord er ‘Action, action, action’ – og det er det de ønsker å stoppe».

Ikke førstemann

En av annen av Trumps nærmeste rådgivere, Peter Navarro, ble i januar dømt til fire måneders fengsel på lignende grunnlag.

Hva skal opposisjonelle gjøre når politikk er blitt krig?

 

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.