Mannen som skjøt Lee Harvey Oswald bare to dager etter at han drepte John F. Kennedy døde av turbokreft før annen runde av rettssaken mot ham. Han fikk besøk av en CIA-psykiater som sto bak LSD-eksperimenter og hjernevask.

Jaylon West het psykiateren som besøkte Ruby i fengsel. Ruby satt i isolasjon og var sårbar for påvirkning.

Ifølge avklassifiserte CIA-dokumenter brukte Joylon West spesielle teknikker på Ruby kort tid etter at han ble fengslet for mordet på Oswald.

I en rapport utgitt av CIA med tittelen «Report of Examination Psychiatric Examination of Jack Ruby», ble det avslørt at West brukte «hypnose og intravenøs natriumpentothal»-teknikker på Ruby.

Før han ble Rubys psykiater i fengselet, var West kjent for å ha deltatt i MkUltra, et CIA-program som brukte LSD til å hjernevaske og torturere mennesker psykisk.

West var også beryktet for å ha drept en elefant med LSD i 1962, noe som gjør det enda mer bisart at CIA satte ham til å ta seg av Ruby i fengselet bare et år senere, i 1963.

Det er sekvensen av hendelser som har vakt mistanken om at alt ikke gikk riktig for seg. Først skyter Lee Harvey Oswald Kennedy. Under en rutinemessig fremstilling der Oswald føres gjennom en undergang av FBI-agenter, kommer Ruby helt innpå ham og kan skyte ham foran øynene på en hel verden. Ruby var en nattklubbeier. Hvorfor skulle han «hevne» seg? Det fikk verden aldri svar på for han døde av galopperende kreft.

CIA anklages for å stå bak drapet på Kennedy. Dermed har mistanken om at en av deres psykiatere kan ha påvirket Rubys sykdomsforløp, blitt vakt. Det er heller ikke tatt ut av lufta. CIA har få moralske skrupler.

 

Tucker Carlson Shares Details on Jack Ruby’s Sudden Death by Cancer After Being Visited By CIA Psychiatrist Involved in MKUltra

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.