Et av de merkelige tingene med paradiset i islam er at det er rennende bekker med vin der. Altså i denne verden så er alkohol forbudt for muslimene ifølge islam, mens i paradiset deres så renner det bekker med vin som de skal nyte sammen med de 72 jomfruene som venter på dem der inne.

Siden disse muslimene ikke drikker alkohol i denne verdenen så har dem ingen trening og når de dør og plutselig havner i et sted der det renner bekker av alkohol så vil de ifølge mitt skjønn bli fulle etter kun noen få drinker og disse jomfruene vil gi dem et par tette på trynet og si dette til dem:

«Hvor kom denne utrente tullingen fra som ble full etter kun noen få drinker og deretter begynte å oppføre seg som en idiot.»

Jeg tenker at det lønner seg for dem å få litt trening på å drikke alkohol i denne verdenen før de havner i selskap med disse jomfruene som serverer dem vin fra disse rennende bekkene..

Koranen, kapittel 47 vers 16.

Emanuel Sarwar er en troende og praktiserende kristen som vokste opp med islam og har kunnskap om både Bibelen og Koranen.

Les mer fra Emanuel, som ønsker å fortelle nordmenn sine tanker om islam i Norge.

Muhammed og hans mange kvinner – Document

Muhammed og de sataniske versene – Document

Muslimene forstår ikke den kristne treenigheten – Document

Du må lese Bibelen for å kunne debattere islam med muslimer – Document

Kjøp «Europas underlige død» her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.