Trump-kampanjen holdt torsdag et donormøte i San Francisco. Tilstrømningen sprengte rommet, og de forventede 5 millioner ble til 12 millioner dollar. Stemningen var høy. De rike som tidligere støttet Biden, har nå skiftet til Trump.

Organisatoren David Sacks var full av begeistring.

«Da vi ble enige om å gjennomføre dette arrangementet, begynte vi med spørsmålet om vi kunne samle inn 5 millioner dollar, og det var målet, for som dere vet, er Bay Area en slags liberal bastion, så vi tenkte at 5 millioner dollar kunne være et stort løft», sa Sacks.

I stedet endte innsamlingsaksjonen, som Chamath Paliphapitiya var medarrangør for, med å gi den republikanske presidentkandidaten en god del mer enn det – 12 millioner dollar, som tidligere rapportert av Fox News. Det skjedde torsdag i San Francisco.

Sacks sa at arrangementet hadde «et enormt oppmøte» med rundt 100 personer til stede.

«Vi hadde ikke plass til en eneste stol til», sa han. «Vi var helt utsolgt.»

Han fortalte Kudlow at «entusiasmen» også kunne merkes «utenfor rommet».

Mange pro-Trump-demonstranter dukket opp i området rundt innsamlingsaksjonen torsdag kveld. Ifølge Sacks var denne gruppen mye større enn de «bare en håndfull» anti-Trump-demonstrantene som var til stede.

Det var både pro-Trump- og pro-Biden-demonstranter utenfor. Entusiasmen var merkbare hos de førstnevnte.

«Selv blant demonstrantene var det en enorm forskjell i entusiasme mellom dem som var for Trump og dem som var for Biden,» sa Sacks. «Og hvis det er i det liberale San Francisco, hva forteller dét deg om resten av landet?»

https://www.foxbusiness.com/politics/david-sacks-says-trump-fundraiser-tremendous-turnout-surpassed-goal-kudlow

 

 

Kjøp Sokrates’ forsvarstale fra Document her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.