Nancy Pelosi har vært den største drivkraften bak riksrettene mot Trump, 6. januar-komitéen, og kampen om å få ham tiltalt og bak lås og slå. I mellomtiden har hun forsømt sitt eget distrikt i California, og nå må statsansatte i den føderale bygningen oppkalt etter henne jobbe hjemmefra. Mens demokratiske byer har blitt til landet fylt med melk og fentanyl, hyller Nancy den fjerde tiltalen mot Trump.

I går rapporterte San Francisco Chronicle at statsansatte ved Nancy Pelosi Federal Building har blitt bedt om å jobbe hjemmefra på grunn av omfattende kriminalitet utenfor bygningen i sentrum av San Francisco.

Anbefalingen om å bli hjemme ble utstedt 4. august, og gjelder ansatte ved U.S. Department of Health and Human Services (HHS) – Helse- og sosialdepartementet.

Fortune Magazine skriver om saken.

Det er usikkert om andre føderale departementer ved bygningen ga lignende veiledning til sine ansatte, skriver Fortune.

Advarselen ble utstedt samme dag som Joe Biden oppfordret statsrådene til å be statsansatte om å returnere til kontorene sine denne høsten. Ifølge Washington Post er det en del av en bredere innsats for å gå tilbake til normalitet mer enn tre år etter at pandemien endret arbeidsmønstrene.

Det er uklart hvorfor føderale ansatte fortsatt jobber hjemmefra, da det er evigheter siden resten av Amerika returnerte til det «normale.»

Omtrent samtidig som ansatte ved HHS fikk advarsel om å jobbe hjemmefra møtte Nancy Pelosi statsadvokaten for det nordlige distriktet i California for å uttrykke bekymring over sikkerheten til arbeiderne ved bygningen.

SF Chronicle rapporterte at Pelosis  fem ansatte har ikke blitt rådet til å jobbe eksternt.

Den tidligere speakeren som fortsatt er representant i Huset, er ansvarlig for det ellevte distriktet i California som omfatter det meste av San Francisco.

En kyniker i kommentarfeltet under artikkelen sier at Nancy jobbet hardt for å bli kvitt Trump i stedet for å gjøre jobben sin for distriktet hun har ansvar for:

– Nancy worked hard to get rid of Trump instead of doing her job for her district and yet she wishes to remain in power, sorry I meant office.

Vi kan ikke motsi ham. Pelosi kalte den tredje tiltalen mot Trump utsøkt, vakker og komplisert.

Det er nitrist at hun ikke lenger kan kalle det som en gang var The Golden State for utsøkt og vakker. MAGA Barbie sparer ikke på ordene. Vi kan ikke motsi henne heller.

Den føderale bygningen er beskyttet av Federal Protective Service, som koordinerte med San Francisco-politiet, skriver Fortune videre. Til tross for det er området overfylt med forhandlere og narkotikabrukere som samles på betongbenkene langs eiendommen:

– Despite that, the area is littered with dealers, and drug users congregate (and use the product they buy) on the concrete benches along the property.

Federal Protective Service er en politienhet som er en del av Sikkerhetsdepartementet (Department of Homeland Security) hvis hovedoppgave er å beskytte føderale bygninger og de millioner av ansatte og besøkende som passerer gjennom dem hver dag.

Denne unge mannen fra World Peace Movement forteller sine 13 000 følgere at han tok en tur ned til bygningen kalt opp etter Nancy Pelosi etter artikkelen i SF Chronicle. Bare på denne turen telte han 49 som røkte og injiserte fentanyl utenfor bygningen. Han beskriver et San Fransisco som har blitt mer og mer ubeboelig og oppfordrer sine følgere til å be for San Francisco. – Pray for San Francisco.

Jim i kommentarfeltet lurer på hvor Michael Moore er når vi trenger en film som forteller oss om demokratenes fiasko over hele nasjonen, en umulig grensesituasjon, utbredt kriminalitet, og økonomisk kollaps i store demokratisk styrte byer:

– Where is Michael Moore when you need a movie on democrat failure across the nation with impossible boarder situation and rampant crime, economic collapse of large dem cities?

San Franciscos sentrum og forretningsdistrikt er mer deprimert enn nesten alle andre steder etter pandemien skriver Fortune, og noen eksperter frykter at et er begynnelsen av en doom loop – en ond sirkel; – med tomme kontorbygg og kriminalitet som fører til ytterligere fravær og høyere nivåer av forbrytelser:

– Uniqlo, Nordstrom Rack og Anthropologie har alle stengt sine lokasjoner, og mange lokale virksomheter har lagt ned, mens kriminaliteten øker. Sjampo, tannkrem og andre toalettsaker er innelåst på apotek i sentrum. Og væpnede ranere stormet nylig en Gucci-butikk på høylys dag.

– Uniqlo, Nordstrom Rack, and Anthropologie have all closed their locations, and many local business have shut down. And crime is up. Shampoo, toothpaste, and other toiletries are locked up at downtown pharmacies. And armed robbers recently hit a Gucci store in broad daylight.

How this blue city became the ‘land of milk and fentanyl’ for homeless people

En aktivist i Oakland, California, forteller hvordan demokratiske byer har blitt til landet fylt med melk og fentanyl, i stedet for melk og honning.

Som San Fransisco, har Oaklands hjemløse befolkning eksplodert i løpet av de siste seks årene, nesten det dobbelte, blant annet fordi narkotikakriminalitet og andre kriminelle handlinger ikke blir prioritert.

Han forteller også at de fleste hjemløse i byene er ikke mennesker som er tvunget til å flytte på gatene etter tap av jobb eller andre grunner, men oftes narkomane og kriminelle fra andre plasser som vet at i disse byene er de soft on crime – eller skal vi si soft on everything.

Som nevnt ovenfor er dette en ond sirkel som har begynt for lenge siden på grunn av liberale lovgivers tankeløse asinine politikk. Aktivisten sier at de med penger og midler flytter ut, og resultatet er det vi ser i gatene i disse byene i dag – og vil bare bli verre.

Når statsansatte blir bedt om å holde seg hjemme på grunn av kriminalitet burde det gå et lys opp for Nancy og hennes likestilte.

Men det vil det ikke. De har nemlig én jobb – og den er å felle Donald Trump.

How this blue city became the ‘land of milk and fentanyl’ for homeless people.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Kjøp Paul Grøtvedts bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.