En tidligere Black Lives Matter-aktivist filleristet ideologien han en gang var en del av etter at ledere i San Francisco enstemmig uttrykte støtte til erstatning for svarte innbyggere for slaveriet til tross for at California aldri var en slavestat.

San Franciscos tilsynsråd møttes tirsdag til offisiell diskusjon om erstatning og uttrykte enstemmig støtte til utbetalinger på 5 millioner dollar for hver kvalifisert svart voksen i byen; selv etter at Stanford University Hoover Institution beregnet at forslaget ville koste ikke-svarte familier i byen minst 600 000 dollar hver.

Medlemmer av styret uttrykte også interesse for andre former for erstatning for byens rundt 50 000 svarte innbyggere, inkludert en garantert årlig inntekt på 97 000 dollar i 250 år og et hjem for bare 1 dollar per familie.

Xaviaer DuRousseau sa til «The Ingraham Angle» at planen er et tilfelle av sosial rettferdighet godhetsposering for å indoktrinere minoriteter til å føle seg undertrykt:

– Jeg tror det er viktig at vi først og fremst kaller dette nøyaktig hva det er: Dette er 111 måter å presentere falske fortellinger til svarte amerikanere på for å få oss til å tenke at vi må være avhengige av et system med utdelinger for å lykkes, sa DuRousseau, og la til at han en gang trodde på venstresidens påstander.

– Svarte amerikanere har blitt indoktrinert med disse løgnene altfor lenge, og jeg pleide å falle for løgnene inntil jeg tok et dypdykk i videoene på PragerU.com og innså hvor lett disse falske narrativene rundt systemisk rasisme faktisk er avkreftet.

– I think it’s important that, first of all, we call this exactly what it is: This is 111 ways to gaslight Black Americans into thinking that we need to be dependent on a system of handouts in order to be successful, DuRousseau said, adding he once believed the left-wing claims.

– Black Americans have been indoctrinated with these lies for far too long, and I used to fall for the lies until I took a deep dive into the videos on PragerU.com and realized how easily debunked these fraudulent narratives surrounding systemic racism actually are, he said.

DuRousseau siterte Hoover Institutions anslag og mener det urealistisk å tro at gjennomsnittsfamilien i San Francisco skal kunne betale 600 000 dollar ekstra hver. Han tror ikke på at dette kan bli gjennomført.

Den tidligere BLM-aktivisten sa at de fleste kritikere er mer opptatt av de 5 millioner dollar til hver svart familie, men planen om å selge boliger for så lite som 1 dollar til svarte amerikanere er enda verre:

– Som amerikaner og tidligere bosatt i San Francisco Bay-området, er det motbydelig at vi er mer fokusert på slaveri, som tok slutt i 1865, enn vi er på veteranene som er på gatene i San Francisco – hjemløse som tigger om småpenger – i 2023.

– As an American and as someone who used to live in the San Francisco Bay area, it’s disgusting to me that we are more focused on slavery, which ended in 1865, than we’re focused on the veterans who are on the streets of San Francisco – homeless and begging for spare change – in 2023, he said.

Ingraham påpekte at de fleste i woke-gjengen som støtter slike urimelige planer, sjelden ønsker selv å bidra med kapital og DuRousseau var enig:

– Det gjør de aldri. Hvis jeg gikk opp til en hvit liberal og ga dem Venmo-kontoen min, ville de ikke sende meg noen penger, men de er de første som krever erstatning fordi det det er nok et tilfelle av godhetsposering.

– They never do, DuRousseau agreed. – If I went up to a White liberal and handed them my Venmo account, they wouldn’t send me any money, but they’re the first people to demand reparations because it’s just another level of them virtue-signaling.

DuRousseau sa at BLM-aktivister og de som støtter erstatning for svarte er fornøyd når de kan berike seg selv ved å selge bøker og andre læreplaner:

– De selger svarte mennesker sin egen undertrykkelse fordi det er lønnsomt å indoktrinere folk med offermentalitet, konkluderte han.

– They’re selling Black people their own oppression because it’s profitable to indoctrinate people with victim mentality, he concluded.

Les også:

California vurderer å betale erstatning til etterkommere av slaver delstaten aldri har hatt – Document

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Kjøp bøker fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.